Bejelentés


Nevelj Lovat! Neveld fel saját pacid!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Keresés a honlaponHírek
Üdv!

Üdvözlök mindenkit az oldalon, és köszönöm hogy vette a fárdtságot hogy idelátogasson! Az oldal még szerkesztés alatt áll, de remélem hogy ha kész lesz egy jó kis oldalt hozhatok ösze belőle, és szeretném ha ebben ti is segítenétek nekem azzal hogy itt neveltek, esetleg reklámozzátok az oldalt. Mindezt előre is köszönöm! Jó szórakozást az oldalon!


Szavazás


Az oldal még szerkesztés alatt áll!!

Ha szeretnél egy lovat, de valamiért mégsem lehet, itt az alkalom hogy legyen egy saját virtuális lovad! Választhatsz magadnak lovakat, egy felhasználó maximum 20-at, de arra kérlek, hogyha nem fogod gondozni, akkor ne kérj, mert ezzel az én dolgom nehezíted meg!

Az oldal fizetőeszköze az Ezüst, amit munkával és versenyeken lehet szerezni. Ezen kívül kezdésnek mindenki kap 2000Ezüst-öt.Itt lehetőséged van saját adatlapot kérni, csak egy e-mail kell hozzá amiben megírod nekem a bibikee13@freemail.hu e-mail címre azt hogy mit szeretnél kiírni az adatlapodra, pl. nevet, életkort, szöveget, vagy amit csak akarsz!


A hét lófajtája a Welsh!

A Welsh póni melegvérű lófajta származási helye eredetileg Wales, de az Egyesült Államokban is tenyésztik.

A kelta időkig nyúlik vissza a welsh pónik története. A brit szigetekre érkező kelták magukkal hozták keleti vérű lovaikat, amelyek az itteni észak-atlanti pónikkal keveredtek. A zord klímájú walesi tartományban az időjárásának viszontagságai egyre ellenállóbakká, szívósabakká tették az itt élő apró termetű lovakat. A welsh fajta a XI-XII. század körüli időkből ered. Négy változata alakult ki a tenyésztés során, attól függően, hogy milyen funkciókra szánták:
"A" változat - Welsh mountain póni
"B" változat - Welsh riding póni
"C" változat - Cob tipusú Welsh póni
"D" változat - Welsh cob póni

Jellemzői:
Mind a négy típusnál előfordul: a kis fej, a széles homlok és nagy szemek jellemzőek rá. A fülei aprók, egymáshoz közel állnak. Nagy orrlyuka van, nyaka hosszú, a mar nem túl kifejezett, mellkasa mély, háta széles. Mellső lábai hosszúak, bokák jól fejlettek. Megjelenésében tömegesebb, a felnőttek használják tereplovaglásra, illetve hajtásra. Nagyon népszerűek az egész világon, mozgásuk energikus, és rendkívül kiegyensúlyozottak. Hosszú élettartamúak és nagyon jó munkakészséggel rendelkeznek.Köszi hogy benéztél!


Üzenőfal


Név:

Üzenet:Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!